چاپ مقاله توسط دانشجویان مهندسی مکانیک در یکی از معتبرترین کنفرانسهای بین المللی

چاپ مقاله کنفرانسی بین المللی توسط دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک

حاصل کار دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک چاپ مقاله در هفتمین کنفرانس بین المللی 7th International Conference on Harmony Search, Soft Computing and Applications با عنوان Investigation of the Effect of Nanoclay on Composite Plates Under Low-Speed Impact Using Artificial Neural Networks در سال 2022 در کشور کره جنوبی است. این مقاله توسط دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد طراحی کاربردی آقای علی خشنودراد و دانشجوی مقطع کارشناسی خانم فاطمه تقی ها تحت نظر استاد راهنما جناب آقای دکتر سید مرتضی رضوی و جناب آقای دکتر سعداله انجام پذیرفت. در این مقاله به بررسی اثر ضربه برروی نانوکامپوزیتها پرداخته شده و بهینه ترین حالت موجود مورد بررسی قرار گرفته است. از نتایج این تحقیق استفاده زیادی در صنایع مختلف از جمله هوافضا، خودرو، و پزشکی میشود.

آرزوی توفیق روز افزون و موفقیت های آتی را برای این عزیزان از خداوند متعال خواستاریم.

لینک دسترسی به مقاله